Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY
 

Νέα συνεργασία της TechScience για την κορυφαία λύση προσομοίωσης κατασκευών

Νέα συνεργασία της TechScience για την κορυφαία λύση προσομοίωσης κατασκευών

Ανακοίνωση:
Συνεργασία TechScience Ltd. και Appled Science International LLC για τη διανομή του λογισμικού Extreme Loading Structures (ELS) στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη σημαντική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας TechScience Ltd. και της Appled Science International LLC για τη διάθεση του λογισμικού Extreme Loading Structures (ELS) στην ελληνική και υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά.

 

Η TechScience Ltd. είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που εξειδικεύεται στην παροχή & υποστήριξη κορυφαίων λογισμικών για τον τομέα των κατασκευών. Από την άλλη πλευρά, η Appled Science International LLC είναι μια παγκόσμια αναγνωρισμένη εταιρεία που αναπτύσσει και παρέχει προηγμένο λογισμικό για τον κλάδο της μηχανικής.

 

Η συνεργασία μας θα εστιάζει στη διανομή του λογισμικού Extreme Loading Structures (ELS) στην ελληνική αλλά και την υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο και θα επιτρέψει στους μηχανικούς να εκτελούν προηγμένες αναλύσεις και υπολογισμούς, βελτιώνοντας την απόδοση και την ασφάλεια των κατασκευών τους. 

 

Το Εxtreme Loading® for Structures Software ή ELS, είναι ένα προηγμένο εργαλείο λογισμικού μη-γραμμικής δομικής ανάλυσης σχεδιασμένο ειδικά για δομοστατικούς μηχανικούς το οποίο τους επιτρέπει να προσομοιώνουν την τρισδιάστατη συμπεριφορά των κατασκευών τόσο κατά το συνεχές όσο και κατά τα διακριτά στάδια της φόρτισης. Αυτό περιλαμβάνει στατικά και δυναμικά φορτία, όπως αυτά που δημιουργούνται από μια έκρηξη, σεισμικά γεγονότα, συγκρούσεις, προοδευτική κατάρρευση και τον άνεμο. Σε αντίθεση με πολλά εργαλεία λογισμικού στατικής ανάλυσης που βασίζονται στη μέθοδο πεπερασμένων στοιχείων (FEM), το ELS χρησιμοποιεί έναν μη γραμμικό solver που βασίζεται στη Applied Element Method (AEM).

 

Αυτό επιτρέπει στο ELS να αναλύει αυτόματα τη δομική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ελαστικών και ανελαστικών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης διαρροής του οπλισμού, της ανίχνευσης και της δημιουργίας πλαστικών αρθρώσεων, του λυγισμού και του μετα-λυγισμού, της διάδοσης ρωγμών, της δράσης μεμβρανών και του φαινομένου P-Delta, καθώς και του διαχωρισμού των στοιχείων. Τα προκύπτοντα θραύσματα και οι κρούσεις με δομικά στοιχεία αναλύονται επίσης αυτόματα και η ανακατανομή των τάσεων υπολογίζεται αυτόματα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TechScience Ltd., κ. Θεόδωρος Τσιροζίδης, δήλωσε:

 

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Appled Science International LLC για τη διανομή του λογισμικού Extreme Loading Structures στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην πορεία της TechScience από το 2007, καθώς μας επιτρέπει να προσφέρουμε μία πραγματικά επαναστατική τεχνολογία στον τομέα της δομοστατικής, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον σχεδιασμό ασφαλέστερων κατασκευών – ιδιαίτερα σε μία σεισμογενή χώρα σαν την δική μας.  Ανυπομονούμε να δούμε τις θετικές επιπτώσεις αυτής της συνεργασίας και πώς το λογισμικό ELS θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία του μηχανικού τομέα, και είμαστε αποφασισμένοι να παράσχουμε την υψηλότερη ποιότητα υποστήριξης και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.”

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό Extreme Loading Structures (ELS), μπορείτε  να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδα:

https://techscience.gr/extreme-loading-for-structures