Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY
 

στατικη αναλυση

Στατική Ανάλυση & Σχεδιασμός

SCIA Engineer

Το Scia Engineer είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα στατικής ανάλυσης & σχεδιασμού πολλαπλών υλικών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους κατασκευή. Η μεγάλη γκάμα λειτουργιών του σας επιτρέπει να αναλύσετε και να διαστασιολογήσετε φορείς για: κτιριακά έργα, βιομηχανικά έργα, γέφυρες, και κάθε είδους άλλη κατασκευή, μέσα από το ίδιο εύχρηστο περιβάλλον.
 
Σε συνδυασμό με την κουρυφαία 3D μοντελοποίηση, την παραγωγή πεπερασμένων στοιχείων και τoν υψηλής απόδοσης solver που διαθέτει, σας προσφέρει ενσωματωμένα εργαλεία για να διαστασιολογήστε και να βελτιστοποιήσετε μία κατασκευή σύμφωνα με ένα μεγάλο εύρος διεθνών και εθνικών κανονισμών.

IDEA StatiCa Steel

Το IDEA StatiCa Steel είναι το ισχυρότερο λογισμικό στον κόσμο για την ανάλυση και στον σχεδιασμό μεταλλικών συνδέσεων, όντας το μοναδικό που προσφέρει απόλυτη ελευθερία στην γεωμετρία και τις φορτίσεις της σύνδεσης.
 
Βασίζεται σε μία νέα πρωτοποριακή μεθόδο ανάλυσης μέσω πεπερασμένων στοιχείων (CBFEM) η οποία επιτρέπει αναλύσεις προσδιορισμού αντοχής και δυσκαμψίας, χάραξης των σχετικών καμπύλων ροπής στροφής καθώς και αναλύσεις λυγισμού.
 

IDEA StatiCa Concrete

Η IDEA StatiCa φέρνει άλλη μία μεγάλη καινοτομία στον κόσμο των Μηχανικών, λανσάροντας ένα λογισμικό που επιτρέπει έναν προηγμένο και συνάμα γρήγορο έλεγχο όλων των τμημάτων μιας κατασκευής οπλισμένου σκυροδέματος που είναι γνωστά ως D regions (discontinuity regions). Χαρακτηριστικά γνωστά μέρη είναι τα άκρα, οι οπές, οι πρόβολοι ή οι περιοχές στήριξης.
 
Το IDEA StatiCa Detail βασίζεται σε μη γραμμική ανάλυση FE και παρέχει αποτελέσματα που καλύπτουν τις τάσεις και παραμορφώσεις του σκυροδέματος όπως και δυνάμεις οπλισμού, τάσεις συνάφειας κλπ. Τα αποτελέσματα αυτά παρουσιάζονται με τρόπο απλό και ενημερωτικό για την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς της λεπτομέρειας αυτής.

 

Το IDEA StatiCa Detail είναι αποτέλεσμα ετών ανάπτυξης από το τμήμα ερευνών, σε συνεργασία με το ETH Zurich – ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στον κόσμο στη Δομοστατική ανάλυση και το σχεδιασμό σκυροδέματος. Ο καθηγητής Kaufmann και η ομάδα του συνεργάζονται στενά με τους προγραμματιστές μας συνεχίζοντας να διευρύνουν τα όρια του λογισμικού στατικής ανάλυσης, προσφέροντας αυτή την καινοτόμο νέα προσέγγιση στους μηχανικούς που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο.