Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY

The ARES® Trinity of CAD

ARES Commander | ARES Touch | ARES Kudo

Δημιουργήστε και τροποποιήστε τα DWG σχέδια σας οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή

Όχι απλά η καλύτερη εναλλακτική λύση έναντι του Autocad,

αλλά η πιο ολοκληρωμένη CAD εφαρμογή για κάθε είδους πλατφόρμα και συσκευή!

Τρεις επαγγελματικές λύσεις λογισμικού CAD που συνδυάζουν τους desktop υπολογιστές, τις φορητές συσκευές και το Cloud

Το ARES είναι πολύ περισσότερο από ένα λογισμικό CAD… είναι ένα τρίπτυχο λύσεων CAD που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών συσκευών και του cloud computing σε ένα μοναδικό οικοσύστημα.
 
Με το ARES Commander, διατηρείτε τη δυνατότητα να εργάζεστε εκτός σύνδεσης στους βασικούς υπολογιστές σας ως συνήθως, ενώ με το ARES Kudo και το ARES Touch προσθέτετε την ευελιξία του Cloud και του φορητού συστήματος CAD.
Με το λογισμικό CAD ARES Trinity, ο ίδιος χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του Graebert για να χρησιμοποιήσει την άδεια του από πολλούς υπολογιστές και κινητές συσκευές:
Το ARES Commander σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ή να τροποποιήσετε τα σχέδια DWG σε 2D ή 3D σε περιβάλλον με γνώμονα την παραγωγικότητα. Χρησιμοποιήστε το κανονικά στον φορητό ή/και σταθερό υπολογιστή σας για τις βαριές εργασίες. Το λογισμικό θα είναι πλήρως εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και μπορείτε να εργαστείτε ακόμα και όταν δεν υπάρχει Internet.
Το ARES Touch είναι η φυσική επέκταση του ARES Commander για smartphones και tablet. Χρησιμοποιήστε το ARES Touch για να δουλεύετε τα σχέδια DWG σας εν κινήσει. Παρέχοντας σας ένα πλήρες σύνολο εργαλείων σχεδίασης και σχολιασμού 2D για tablets και smartphones, το ARES Touch ταιριάζει σε ποικιλες περιπτώσεις χρήσης σε κίνηση ειδικά όταν σχέδιά σας πρέπει να σας ακολουθούν στην τσέπη σας.
Με το ARES Kudo μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα σχέδια DWG κυριολεκτικά οπουδήποτε. Δεν έχετε τίποτα για εγκαταστήσετε ή αναβαθμίσετε: Το ARES Kudo τρέχει απευθείας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ARES Kudo για να αποκτήσετε πρόσβαση, να δημιουργήσετε ή να τροποποιήσετε τα σχέδια DWG online. Το ARES Kudo είναι επίσης ενσωματωμένο με το ARES Commander και το ARES Touch για τον αποτελεσματικό συγχρονισμό των αρχείων σε όλες τις συσκευές σας.

Είστε software developer?

Δημιουργήσετε εφαρμογές για Desktop, Mobile & Cloud με το ARES Trinity API

Το ARES Trinity API υποστηρίζει C ++, LISP και DCL και στις τρεις πλατφόρμες: ARES Commander (Windows, Mac και Linux), ARES Touch (Android και iOS) και ARES Kudo (Cloud). Οι προγραμματιστές μπορούν με εύκολο τρόπο να μεταφέρουν κώδικα που ανέπτυξαν στα Windows τόσο σε φορητές συσκευές όσο και στο cloud. Με αυτά τα  API προσφέρεται ένα προσιτό περιβάλλον με ίδια βασικά χαρακτηριστικά σε πολλαπλες πλατφόρμες.

 

Άλλες γλώσσες/περιβάλλοντα προγραμματισμού για σταθερούς υπολογιστές,φορητές συσκευές και cloud προγραμματισμού για πλατφόρμες και / ή κινητά και cloud μπορεί να περιλαμβάνουν .NET, VSTA, Qt, Wt, Visual Studio, Active X, Java …