Ο σκοπός μας

Η TechScience ξεκίνησε το 2007 ως εταιρεία παροχής τεχνικού λογισμικού με στόχο να βοηθήσει Αρχιτεκτονικά  & Τεχνικά γραφεία να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων λογισμικών  που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί, αλλά και την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη που θα σας βοηθήσουν να τα ενσωματώσετε στην καθημερινή σας εργασία.
 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς με πολυετή πείρα στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και της Δομοστατικής, η οποία μας μας δίνει τις πρακτικές γνώσεις για να προσφέρουμε περισσότερα σε σχέση με ένα τυπικό τμήμα υποστήριξης: επιπλέον σχεδιαστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να είναι πιο παραγωγικοί και να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες ποιότητας και ταχύτητας.
 

Οι συνεργάτες μας

Η TechScience συνεργάζεται από το 2007 με κορυφαίους διεθνείς παραγωγούς λογισμικών, διανέμοντας και υποστηρίζοντας τα προϊόντα τους στους τελικούς χρήστες. Αυτές οι συνεργασίες μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο προηγμένες λύσεις λογισμικού που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας του κατασκευαστικού κλάδου και ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα που τους τοποθετεί πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα & Κύπρο: