Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY

We are passionate about software!

Η TechScience ξεκίνησε το 2007 ως εταιρεία παροχής τεχνικού λογισμικού με στόχο να βοηθήσει Αρχιτεκτονικά  & Τεχνικά γραφεία να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες τους. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σύγχρονων λογισμικών που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο παραγωγικοί, αλλά και την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη που θα σας βοηθήσουν να τα ενσωματώσετε στην καθημερινή σας εργασία.
Η συνεργασία μας με κορυφαίους διεθνείς παραγωγούς λογισμικών, μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο προηγμένες λύσεις λογισμικού που διαμορφώνουν το μέλλον του κατασκευαστικού κλάδου και ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα που τους τοποθετεί πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η TechScience αποτελείται από Πολιτικούς Μηχανικούς με πολυετή πείρα στον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία μας μας δίνει τις πρακτικές γνώσεις για να προσφέρουμε περισσότερα σε σχέση με ένα τυπικό τμήμα υποστήριξης: επιπλέον εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να είναι πιο παραγωγικοί και να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες ποιότητας και ταχύτητας.

Θέλετε να εργαστείτε μαζί μας?

Προωθήστε μας το βιογραφικό σας στο info@techscience.gr