Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY
 

10o Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

10o Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών

Για άλλη μία φορά μετά από 3 χρόνια, η TechScience συμμετείχε ενεργά στο 10° Συνέδριο Μεταλλικών Κατασκευών. Ήταν μία μοναδική ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς από εσάς , τους φίλους και συνεργάτες της Techscience, από κοντά και να συζητήσουμε για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον σύγχρονο Πολιτικό μηχανικό αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των λογισμικών. Στο περίπτερό μας, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία υπήρχε για τις λύσεις μας.

Σε ένα ακόμα ενδιαφέρον κομμάτι του συνεδρίου, ο κ. Κωστής Χατζόπουλος, τεχνικός διευθυντής της Techscience, έκανε μία ομιλία στην οποία παρουσίασε το καινοτόμο λογισμικό Extreme Loading for Structures (ELS). Το ELS ανοίγει νέους ορίζοντες στο χώρο της ανάλυσης κατασκευών, επιτρέποντας μηχανικούς να προβλέπουν τη συμπεριφορά των κατασκευών τους κάτω από ακραίες συνθήκες φόρτισης με ακρίβεια και αξιοπιστία. Περισσότερα για το ELS μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Τέλος, ως Techscience, διοργανώσαμε ένα διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου κληρώθηκε μία ετήσια συνδρομή για το ARES Commander, ένα επαναστατικό CAD λογισμικό με πολλαπλές BIM διεργασίες. Περισσότερα για το λογισμικό μπορείτε να διαβάσετε στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο. 

 

Ανακοινώνουμε με χαρά, πως έπειτα από κλήρωση, ο νικητής του διαγωνισμού μας είναι ο Κος. Αγγελόπουλος Ιωάννης, γενικός διευθυντής της CiABIM Solutions. Ελπίζουμε να αξιοποιήσει το εργαλείο για μία καλύτερη σχεδιαστική εμπειρία!!