Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY

ARES® Trinity of CAD

ARES Commander | ARES Touch | ARES Kudo

Τιμοκατάλογος

Σύγχρονη επεξεργασία αρχείων DWG σε όλες τις συσκευές σας

Το ARES είναι πολύ περισσότερο από μια σουίτα με τρεις λύσεις CAD: η ιδέα του TRINITY συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών συσκευών και του cloud computing σε ένα μοναδικό οικοσύστημα CAD. Με το ARES Commander, διατηρείτε τη δυνατότητα να εργάζεστε ως συνήθως. Με το ARES Kudo και το ARES Touch προσθέτετε την ευελιξία του Cloud και του Mobile CAD.

 

Το ARES Commander, το ARES Touch και το ARES Kudo είναι μέρος της ίδιας άδειας χρήσης – Δείτε παρακάτω την λεπτομερή περιγραφή των τύπων αδειοδότησης:
perpetual-license_left1

Μόνιμη άδεια (περιλαμβάνει 1 έτος συντήρησης)

Πλήρης άδεια χωρίς χρονικό περιορισμό για την desktop έκδοση του ARES Commander. 

Περιλαμβάνει συμβόλαιο υποστήριξης ενός έτους για ενημερώσεις, τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον διατίθενται το ARES Touch για τα smartphones και τα tablet σας καθώς και το ARES Kudo για λειτουργίες cloud ως μέρος της ετήσιας συνδρομής υποστήριξης του ARES Commander.

 

Μετά από ένα χρόνο, είστε ελεύθεροι να ανανεώσετε ή όχι το συμβόλαιο σας. Εάν δεν ανανεώσετε το συμβόλαιο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έκδοση που έχετε ήδη αγοράσει και να αναβαθμίσετε οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε στο μέλλον.  Σε αυτή την περίπτωση όμως, η πρόσβαση στα ARES Touch και ARES Kudo διακόπτονται καθώς η συνδρομή σε αυτά αποτελεί μέρος του συμβολαίου υποστήριξης.

annual-plan_left1

Ετήσια συνδρομή

Η οικονομικότερη λύση βραχυπρόσθεσμα – Συμπεριλαμβάνονται τα πάντα για 1 χρόνο.

Μια ετήσια, all-inclusive άδεια χρήσης για το ARES Commande, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενημερώσεων και της τεχνικής υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, διατίθενται το ARES Touch για τα smartphones και τα tablet σας καθώς και το ARES Kudo για λειτουργίες cloud.

 

Η ετήσια συνδρομή είναι ιδανική για όσους θέλουν να δοκιμάσουν εκτενώς το πρόγραμμα χωρίς μεγάλο κόστος, και στην συνέχεια να αποφασίσουν αν επιθυμούν να επενδύσουν περισσότερο σε αυτό. 

 

Μετά το πέρας του έτους, μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή εφόσον δεν την χρειάζεστε άλλο.

three-plan_left1-1

3ετής συνδρομή

Μια τριετής άδεια χρήσης για το ARES Commander, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενημερώσεων και της τεχνικής υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, διατίθενται το ARES Touch για τα smartphones και τα tablet σας καθώς και το ARES Kudo για λειτουργίες cloud.

 

Ξενοιάστε για τα επόμενα τρία χρόνια:

αντί να αγοράζετε μια ετήσια συνδρομή έναντι 185€, πληρώνετε μία φορά προκαταβολικά 525€ για την τριετή πετυχένωντας έτσι 10% έκπτωση.

 

Γιατί να αγοράσω τριετή συνδρομή;

Το τριετές πρόγραμμα είναι το πιο οικονομικό μακροπρόθεσμα εφόσον θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις αναβαθμίσεις και την ιδέα του Trinity με τα ARES Kudo και ARES Touch. Το σωρευτικό κόστος των τριετών συνδρομών είναι χαμηλότερο από ό, τι για μια κανονική άδεια με ετήσιες ανανεώσεις συνδρομών.  Από καθαρά οικονομική άποψη, η μόνιμη άδεια είναι ενδιαφέρουσα μόνο εάν θέλετε να πληρώσετε μία φορά και δεν σας ενδιαφέρουν οι μελλοντικές αναβάθμισεις.

Έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το ARES?