Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ CAD ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ DWG ΓΙΑ WINDOWS, MACOS KAI LINUX

H No. 1 λύση CAD βασισμένη σε DWG, που εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρίες του κλάδου και εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο

 Διαθέσιμο για Windows®, macOS® and Linux®
 Υποστηρίζει όλα τα DWG αρχεία
Δημιουργία & Τροποποίηση σε 2D και 3D

Ένα επαγγελματικό cross-platform CAD βασισμένο σε DWG.

Σχεδιασμένο να "τρέχει" σε οποιαδήποτε λειτουργικό σύστημα!

Περισσότερο από μία οικονομική/εναλλακτική λύση για επεξεργασία DWG αρχείων, το ARES Commander μπορεί να πάει την παραγωγικότητα σας σε άλλο επίπεδο προσφέροντας έξυπνα χαρακτηριστικά, αλλά και ένα μοναδικό concept:  The Trinity of CAD™. 

Το ARES Trinity of CAD™  είναι ένα τρίπτυχο λύσεων CAD που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών συσκευών και του cloud computing σε ένα μοναδικό οικοσύστημα, επιτρέποντας σας έτσι να δουλεύετε απο οποιαδήποτε συσκευή. 

ΟΤΑΝ ΤΟ CAD ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΒΙΜ

Αξιοποιήστε τη νοημοσύνη του BIM για να αυτοματοποιήσετε την παραγωγή σχεδίων CAD

Το πλήθος και η πολυπλοκότητα των τεχνικών πληροφοριών στα κατασκευαστικά έργα αυξάνεται με την ανάπτυξη της τρισδιάστατης απεικόνισης, της ΒΙΜ και της προσομοίωσης. Τα σχέδια CAD DWG μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τεκμηρίωση αυτών των έργων με υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και για την εστίαση σε συγκεκριμένες όψεις και οντότητες.
 
Με το ARES Commander μπορείτε να εισάγετε και να προβάλλετε αρχεία Revit και IFC, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να εξάγετε σχέδια 2D από αυτά, να εξαγάγετε τις πληροφορίες BIM σε πίνακες και να σχεδιάσετε πρόσθετες λεπτομέρειες CAD πάνω στη γεωμετρία που αποκτήθηκε από το έργο BIM.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ & ΓΝΩΡΙΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύγκριση σχεδίων DWG

Η νέα παλέτα Σύγκρισης Σχεδίων σας επιτρέπει να συγκρίνετε το τρέχον σχέδιο με ένα άλλο. Με αυτό τον τρόπο, είναι εφικτό να αντιληφθείτε τις τροποποιήσεις που έχει κάνει κάποιος συνάδελφος, να συγκρίνετε δύο επιλογές για το ίδιο έργο, να δείξετε το πριν και το μετά του σχεδίου σας, κ.λπ.  

Επεξεργασία hatch & gradients

Επιλέξτε οποιοδήποτε Hatch και θα δείτε ειδικά σημεία, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε απευθείας το σχήμα του. Όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από ένα ειδικό σημείο, εμφανίζεται ένα μενού με επιλογές επεξεργασίας του Hatch 

Δημιουργία 3D όγκων από 2D στοιχεία

Με τη λειτουργία «Push and Pull» μπορείτε να επιλέξετε την όψη ενός τρισδιάστατου στερεού αντικειμένου ή ενός δισδιάστατου στοιχείου και να τα εξάγετε ή να τα αφαιρέσετε σε 3D. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τρισδιάστατα στερεά «σπρώχνοντας» ή «τραβώντας» τις επιφάνειες. Το «Push and Pull» μπορεί να εξαγάγει επίσης κλειστές περιοχές όπως ένα ορθογώνιο, ένα κλειστό polyline ή έναν κύκλο σε ένα τρισδιάστατο στερεό και να αφαιρέσει οποιαδήποτε περικλειόμενη περιοχή.  

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε «Push/Pull» μόνο επιλεγμένα στοιχεία. Τα τόξα (Arcs) ή οι σφήνες (Splines) μετατρέπονται σε δικτυωτές επιφάνειες.   

Παραμετροποιήσιμα Blocks

Ο Επεξεργαστής Προσαρμοσμένων Μπλοκ ξεκινά με την εντολή _EDITCUSTOMBLOCK ή μετά από διπλό κλικ σε ένα μπλοκ. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε, για να τροποποιήσετε οποιοδήποτε μπλοκ και να το καταστήσετε παραμετρικό ως προς το μέγεθος και το σχήμα.  

 

Στα περιεχόμενα του επεξεργαστή μπλοκ περιλαμβάνονται λειτουργίες για το συνδυασμό, ειδικών σημείων, όπως Move, Scale, Stretch, Rotate, Pattern, ή Mirror. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο μπλοκ, το μέγεθος του οποίου μπορεί να προσαρμοστεί δυναμικά με ένα ειδικό σημείο που μπορείτε να «τραβήξετε». 

Εξαγωγή δεδομένων σε Excel

Ο Οδηγός Εξαγωγής Δεδομένων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα μια λίστα υλικών ή να εξάγετε άλλους τύπους πληροφοριών από τα σχέδιά σας. Επιλέξτε τα αντικείμενα και φιλτράρετε μόνο τα δεδομένα που θέλετε να εξαγάγετε. Μπορείτε να τα εισάγετε επιπλέον ως πίνακα στο σχέδιο ή να δημιουργήσετε ένα αρχείο που μπορεί να εισαχθεί σε ένα αρχείο excel (spreadsheet).  

Εισαγωγή αρχείων REVIT & IFC

Η παλέτα BIM Navigator σας επιτρέπει να εισαγάγετε και να προβάλλετε ένα ή πολλαπλά αρχεία BIM στο ARES Commander. Οι υποστηριζόμενες μορφές περιλαμβάνουν το IFC (εκδόσεις 2X3, 4 και 4×2), καθώς και το RVT (έκδοση Revit από το 2011 έως το 2024). 

 

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα, για να εμφανίσετε/αποκρύψετε μόνο τα αντικείμενα που χρειάζεστε, συνδυάζοντας κριτήρια όπως η ειδικότητα, η κατηγορία, ο όροφος, η κλάση, ή άλλες ιδιότητες BIM. 

Εξαγωγή δεδομένων ΒΙΜ

Επιλέξτε χειροκίνητα στοιχεία BIM ή χρησιμοποιήστε τα φίλτρα στο BIM Navigator, για να επιλέξετε και εξάγετε δεδομένα BIM. Ο οδηγός σας βοηθά να απομονώσετε μόνο τις ιδιότητες που χρειάζεστε. Τα δεδομένα μπορούν να εισαχθούν ως πίνακας στο σχέδιο ή να εξαχθούν σε ένα αρχείο CSV για χρήση στο Excel ή σε άλλα προγράμματα. 

Ανάγνωση ΒΙΜ ιδιοτήτων

Μπορείτε να επιλέξετε στοιχεία του σχεδίου και να διαβάσετε τις BIM ιδιότητές τους με το Ares Commander. Καθώς κάνετε προβολή ή περιστροφή του BIM σχεδίου, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεμονωμένα στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά θα επισημανθούν από το BIM Navigator στο δέντρο στοιχείων (Elements Tree) και η παλέτα με τις ιδιότητες θα εμφανίσει τα BIM χαρακτηριστικά τους. 

Γρήγορη 3D μοντελοποίηση

Οι νέες εντολές Μετατόπιση Ακμών (Offset Edges) και Μετατροπή Ακμών (Convert Edges) σας βοηθούν να εξάγετε δισδιάστατα αντικείμενα από τις ακμές τρισδιάστατων στερεών ή επιφανειών. Αυτό είναι χρήσιμο, για να εξάγετε κατασκευαστικά αντικείμενα που θα χρησιμοποιήσετε ως αναφορά για τη δημιουργία άλλων τρισδιάστατων σχημάτων σε συνδυασμό με Boolean ή «Push/Pull» λειτουργίες. 

Εισαγωγή χαρτών από δορυφόρο ή Google Maps μέσα σε αρχεία DWG

Δωρεάν υπηρεσία χαρτών για τους συνδρομητές του ARES Commander. Αναζητήστε οποιαδήποτε διεύθυνση και λάβετε δρόμους από χάρτες (street maps) και εικόνες δορυφόρου, για να τις εισαγάγετε ως φόντο στα σχέδιά σας. Αυτή η επαγγελματική υπηρεσία χαρτών έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Esri, τον παγκόσμιο ηγέτη στις λύσεις GIS. Οι χάρτες είναι γεωαναφορικοί και προσφέρουν διάφορα επίπεδα λεπτομέρειας ανάλογα με το ζουμ. Μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω από αυτούς τους χάρτες ή να χρησιμοποιήσετε εργαλεία αναζήτησης, για να συλλέξετε τις συντεταγμένες ενός συγκεκριμένου σημείου, την περιοχή μιας συγκεκριμένης επιλογής ή την απόσταση μεταξύ δύο σημείων. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί υπηρεσία Internet και παρέχεται δωρεάν με μια έγκυρη συνδρομή ARES. 

Ενσωματοποιημένος φωτορεαλισμός

Το πρόσθετο εργαλείο ARES Render είναι μια τεχνολογία απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο – WYSIWYG (What You See Is What You Get). Ο μηχανισμός απεικόνισης με βάση την ακτινοβολία (raytracing), που βασίζεται στην τεχνολογία CUDA της NVIDIA, χρησιμοποιεί την ισχύ της κάρτας γραφικών, για να απεικονίσει γρήγορα εικόνες των τρισδιάστατων έργων σας, που είναι έτοιμες για παρουσίαση. Αναπαράγει ρεαλιστικές ιδιότητες υλικών και αντανακλάσεις σε πραγματικό χρόνο, υπό διάφορες συνθήκες φωτισμού. 
 
+ Φυσική απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο 
+ Επιστημονικά ακριβή υλικά 
+ Απλοποιημένη και πολύ διαδραστική διεπαφή (UI) 
+ Εύκολος φωτισμός 
+ Εισαγωγή εικόνας υψηλής ποιότητας. 

Αφιερωμένο στην παραγωγικότητα:

 
Σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα:
Το ARES Commander μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS ή σε διάφορες διανομές Linux.

 

Εργασίες εκτός σύνδεσης:
Το ARES Commander είναι τοπικά εγκατεστημένο στους φορητούς ή στους σταθερούς υπολογιστές σας όπως έχετε συνηθίσει .
 
Αγοράστε 1 άδεια εργαστείτε οπουδήποτε:
Με το ARES Commander, ένας χρήστης μπορεί να εργάζεται ταυτόχρονα σε δύο υπολογιστές. Και φυσικά μπορεί να αποσυνδέσει κάποιον από αυτούς και να μεταφέρει την άδεια σε μηχάνημα ακόμα και με διαφορετικό λειτουργικό.
 
CAD οπουδήποτε:
Όταν αγοράζετε το ARES Commander, έχετε επίσης συνδρομή 1 έτους για το ARES Touch (για να δουλέψετε στις συσκευές σας Android και iOS) και το ARES Kudo, μια λύση που βασίζεται σε Cloud.
 
Υποστήριξη:
Όταν αγοράζετε το ARES Commander, η άδεια περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους για όλες τις ενημερώσεις καθώς και πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις λήξει, μπορείτε να ανανεώσετε το συμβόλαιο ή να το καταργήσετε.

Ξεκινώντας με το ARES Commander.

Η μετάβαση στο ARES Commander από το AutoCAD είναι πολύ εύκολη καθώς το ARES παρέχει πρακτικά το ίδιο περιβάλλον χρήσης και την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού.
 
Αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ περισσότερο από μια οικονομική εναλλακτική λύση για επεξεργασία DWG, καθώς το ARES Commander δεν κάνει συμβιβασμούς σε χαρακτηριστικά και προσφέρει ακόμα και τις δικές του καινοτομίες.

 

Και ο καλύτερος τρόπος να πεισθείτε, είναι να το δοκιμάσετε – Κατεβάστε σήμερα την δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών!

ARES: Η Ν°1 εναλλακτική πλατφόρμα CAD για προγραμματιστές

Εκατομμύρια επαγγελματίες χρησιμοποιούν το λογισμικό CAD που βασίζεται στον ARES Commander: Οι προγραμματιστές θα βρουν ένα ισχυρό API με υποστήριξη για διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και πλατφόρμες όπως C ++, Tx,LISP, VSTA, DCL, Visual Studio, COM, Active X.

 

Το ARES Trinity API φέρνει τις C ++, LISP, DCL και Qt και στις τρεις πλατφόρμες: ARES Commander (Windows, Mac και Linux), ARES Touch (Android και iOS) και ARES Kudo (Cloud). Το API του ARES διευκολύνει την μεταφορά λύσεων που αρχικά αναπτύχθηκαν για περιβάλλον Windows σε Cloud και κινητές πλατφόρμες. Η Graebert στοχεύει να προσφέρει στους προγραμματιστές ένα αποτελεσματικό περιβάλλον προγραμματισμού για να διατηρήσει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά σε πολλές πλατφόρμες.