Προμήθεια και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού

Δαγκλή 22, 55337
Τριανδρία
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210 6625268


info@techscience.gr
PRIVACY POLICY

ALLPLAN ARCHITECTURE

Ένα λογισμικό BIM που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις ιδέες σας ελεύθερα!

Από μεμονωμένα σπίτια έως μοναδικής έμπνευσης κατασκευές, ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η αξιόπιστη παράδοση έργων απαιτούν γνώση, δημιουργικότητα και εργαλεία ακριβείας.
 
Με το Allplan, μπορείτε να δημιουργείτε και να οπτικοποιείτε εύκολα τις ιδέες σας, να περιγράφετε γρήγορα λεπτομερώς τις παραλλαγές, να συνεργάζεστε αβίαστα, να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις αλλαγές και να δημιουργείτε γρήγορα ακριβή τεκμηρίωση με ακριβείς ποσότητες, ώστε να διασφαλίζετε την πιο επιτυχή υλοποίηση των σχεδίων σας.
ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Ζωντανέψτε την ιδέα σας με ισχυρά και ευέλικτα εργαλεία για την ταχεία υλοποίηση των ιδεών σας. Επωφεληθείτε από την εργασία είτε σε 2D είτε σε 3D και μετακινηθείτε γρήγορα από την ιδέα σας σε ένα ανεπτυγμένο σχέδιο με αυτοματοποιημένα εργαλεία. Δημιουργήστε εύκολα ένα μοντέλο βασισμένο σε δομικά στοιχεία και πιταχύνετε τις εργασίες σχεδιασμού χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά και έξυπνα εξαρτήματα για να μπορείτε να βελτιώνετε γρήγορα το σχέδιό σας. Επωφεληθείτε από τον σχεδιασμό με βάση τα αντικείμενα μέσω της BIM φιλοσοφίας.
ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ

Επωφεληθείτε από τα ισχυρά παραμετρικά εργαλεία για να σχεδιάσετε παράθυρα, πόρτες και άλλα ανοίγματα. Εφαρμόστε γρήγορα αλλαγές σε όλες τις περιπτώσεις – αλλάξτε ένα στοιχείο και ο σχεδιασμός σας προσαρμόζεται αυτόματα. Ειδικά ανοίγματα, όπως γωνιακά παράθυρα και εσοχές τοίχου ή πλάκας, καθώς και τα επιμέρους αντικείμενά τους, μπορούν τώρα να προσαρμόζονται ακόμη πιο γρήγορα, βολικά και ευέλικτα όσον αφορά τις διαστάσεις και την αναπαράσταση με τη χρήση της παλέτας ιδιοτήτων.
ΟΨΕΙΣ & ΤΟΜΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΟΨΕΙΣ & ΤΟΜΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Δημιουργήστε με το πάτημα ενός κουμπιού τις όψεις και τις τομές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε με ακρίβεια τα σχέδια και τις εκτυπώσεις σας. Επωφεληθείτε από ισχυρά εργαλεία για την ταχεία παραγωγή σχεδίων στο στυλ και τη μορφή που απαιτείται. Εξοικονομήστε χρόνο, καθώς οι αλλαγές που πραγματοποιούνται, στο μοντέλο, ενημερώνονται αυτόματα στις προβολές και τις τομές σας.
ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ RENDERINGS

Το να πείσετε τους πελάτες για τις δημιουργικές ιδέες σας επιτυγχάνεται καλύτερα με εντυπωσιακές απεικονίσεις του έργου που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, αντί για δισδιάστατα σχέδια που απαιτούν επεξηγήσεις. Με το Allplan Architecture, υψηλού επιπέδου οπτικοποιήσεις δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις. Για παράδειγμα, εφέ όπως το bloom και το lens flare, το βάθος πεδίου και η ογκομετρική ομίχλη, είναι διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Δημιουργήστε γρήγορα εκτιμήσεις κόστους με βάση αυτόματων reports, όπως λίστες θυρών, παράθυρα, τελειώματα, δομικά υλικά κ.λπ. Επωφεληθείτε από reports που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα ή να εξάγετε στη μορφή ή τη διάταξη που χρειάζεστε. Κατανοήστε γρήγορα τα επίπεδα του κόστους και αξιολογήστε τις εναλλακτικές επιλογές.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παράγετε εύκολα τα σχέδιά σας σε στυλ παρουσίασης κατάλληλο για όλες τις ανάγκες σας, όπως σχηματικός σχεδιασμός, σχέδια παρουσίασης, σχέδια κατασκευής ή εφαρμογής. Επωφεληθείτε από τα γρήγορα και έξυπνα εργαλεία για την παραγωγή εξαιρετικών απεικονίσεων, όλα βασισμένα στο μοντέλο σας. Τα παραμετρικά μπλοκ επικεφαλίδων εξοικονομούν χρόνο και υποστηρίζουν την προετοιμασία της τεκμηρίωσης και των σχεδίων σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Καλέστε μας στο 210 6625268 για να συζητήσουμε πως το Allplan μπορεί να βοη΄θησει και εσάς στις μελέτες σας.