Allplan Architecture
16985
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16985,bridge-core-2.0.8,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-19.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Ένα λογισμικό BIM που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις ιδέες σας ελεύθερα!

Το Allplan Architecture είναι ένα εργαλείο σχεδιασμού BIM με ταυτόχρονα εκτεταμένη λειτουργικότητα CAD. Μπορείτε να εργαστείτε με ευελιξία είτε αποκλειστικά στο τρισδιάστατο μοντέλο είτε σε συνδυασμό 2D και 3D, το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην παραγωγή των σχεδίων. Η δύναμη του Allplan Architecture έγκειται στην υψηλή αξιοπιστία και ακρίβεια σε όλες τις φάσεις σχεδιασμού, ιδιαίτερα στον τομέα των προσμετρήσεων.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ 3D ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ

Λόγω του ενσωματωμένου πυρήνα μοντελοποίησης Parasolid, είναι διαθέσιμος ένας μεγάλος αριθμός νέων επιλογών. Για παράδειγμα, 3D στερεά χωρίς προηγούμενη πολυγωνοποίηση μπορούν να τροποποιηθούν απλά και με ακρίβεια. Το σύστημα επιτρέπει την επεξεργασία τυχαίων σημείων, ευθειών ή καμπυλωμένων άκρων και των επιφανειών τρισδιάστατων στοιχείων. Επιπλέον, η φιλικότητα προς το χρήστη και οι ροές εργασίας σε 3D μοντελοποίηση έχουν βελτιστοποιηθεί σε διάφορα σημεία.

Καθορισμένα από το χρήστη, εξαρτήματα ελεύθερης μορφής, πλέον ακόμα πιο ευέλικτα

Τα τρισδιάστατα στερεά με βάση τον Parasolid modeler, μπορούν πλέον να μετατραπούν σε στοιχεία ελεύθερης μορφής καθορισμένα από το χρήστη (quantity solids). Αυτά τα στοιχεια που ορίζονται από το χρήστη μπορούν να τροποποιηθούν με ευέλικτους και απλούς τρόπους με τις συνήθεις επεξεργασίες όπως λειτουργίες Boolean ή τροποποίηση σημείου. Είναι ακόμη δυνατό να οριστεί και να ρυθμιστεί εύκολα η παρουσίαση του περιγράμματος (outline presentation).

Γρήγορη, φιλική προς το χρήστη δημιουργία σχεδίου

Με τις νέες λειτουργίες για τη δημιουργία προβολών και τομών στο Allplan Architecture 2018, η δημιουργία σχεδίων είναι ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ. Οι λειτουργικές παλέτες επιτρέπουν τον άμεσο και έξυπνο έλεγχο των ιδιοτήτων. Σε περίπτωση που γίνουν αλλαγές στο κτιριακό μοντέλο, δεν χρειάζεται πλέον να ενημερώσετε τα παραγόμενα σχέδια. Χάρη σε μια νέα λειτουργία, αυτό γίνεται αυτόματα. Στοιχεία που εισάγονται χειροκίνητα όπως γραμμές διαστάσεων ή κείμενα συνεχίζουν να διατηρούνται. Με το Allplan Architecture 2018 εξασφαλίζετε ότι τα σχέδιά σας ταιριάζουν πάντα με το κτιριακό μοντέλο. Επιπλέον, ο υπολογισμός των τμημάτων είναι έως και 50% ταχύτερος.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με το Task Manager, το Allplan θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της Συνεργασίας

Μία βασική πρόκληση που προκύπτει πάντα με τη μέθοδο BIM είναι να κατανεμηθούν τα διάφορα καθήκοντα με σαφή τρόπο σε όλους τους συμμετέχοντες του έργου και στη συνέχεια ανιχνεύονται. Η διαχείριση εργασιών πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ταχύτερη και πιο βολική τόσο για εσάς όσο και για τους συνεργάτες σας. Το Task Board εισήχθη για πρώτη φορά στο Allplan 2017 για το σκοπό αυτό. Το Task Board συνδέεται άμεσα με την ανοιχτή πλατφόρμα BIM, bim +. Με το bim +, μπορείτε να ταξινομήσετε, να προβάλετε, να αναλύσετε και να μοιραστείτε δεδομένα μοντέλου από το Allplan και άλλες λύσεις OpenBIM. Ο συντονιστής BIM, για παράδειγμα, μπορεί να εντοπίσει ασαφείς καταστάσεις ή σφάλματα σχεδιασμού χάρη σε έναν οπτικό έλεγχο και μπορεί να εκχωρήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στον αντίστοιχο υπεύθυνο. Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης μεταξύ του bim + και του Allplan, οποιαδήποτε νέα εργασία που πρέπει να γίνει εμφανίζεται αμέσως και στις δύο πλευρές. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, η κατάσταση έχει οριστεί σε “Ολοκληρωμένη” και το τροποποιημένο μοντέλο «ανεβαίνει» ξανά στο bim +. Όλοι οι συμμετέχοντες στο έργο έχουν άμεση πρόσβαση στη νέα κατάσταση του σχεδίου.

Έλεγχος συγκρούσεων μέσω bim +

Για να ανιχνεύσετε σφάλματα σχεδίασης σε πολύ πρώιμο στάδιο, μπορείτε να εκτελέσετε έλεγχο συγκρούσεων με το bim +, όπως μεταξύ των επιμέρους μοντέλων των αρχιτεκτόνων, των δομοστατικών σχεδιαστών και των μηχανολογικών σχεδιαστών. Στην αλληλεπίδραση μεταξύ του bim + και του Allplan, οι εργασίες εξάλειψης των συγκρούσεων μεταβιβάζονται αποτελεσματικά στον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω του Task Board. Μόλις είναι διαθέσιμη μια νέα σχεδιαστική κατάσταση,  μπορεί να τεκμηριωθεί ως μια νέα αλλαγή με ιστορικό παρακολούθησης.

SmartParts – εκτιμώντας τις λεπτομέρειες

Η υπάρχουσα SmartPart βιβλιοθήκη με παραμετρικά αντικείμενα έχει εμπλουτιστεί με προκαθορισμένους τυπους παραθύρων. Επιπλέον, υπάρχουν προσαρμογές και έχουν υλοποιηθεί επιθυμίες πελατών στα εξής αντικείμενα: Το αντικείμενο “περβάζι παραθύρου” είναι πλέον πιο ευέλικτο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν  χειρολαβές και έχει επεκταθεί επίσης η σειρά των ανοιγμάτων των θυρών και οι δυνατότητες τοποθέτησης σκιάστρων.

Python-API – η προγραμματιζόμενη διασύνδεση για τις υψηλότερες απαιτήσεις

Μια επιπλέον επιλογή για την πρόσβαση σε παραμετρικά αντικείμενα είναι η χρήση της ενσωματωμένης δυνατότητας προγραμματισμού Allplan Python API. Μπορείτε να γράψετε κώδικα σε Python, με τον οποίον μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες του Allplan και να προσθέσετε νέες λειτουργίες και αντικείμενα στο Allplan. Τα PythonParts που παράγονται με αυτόν τον τρόπο έχουν ξεχωριστή περιβάλλον χρήσης με παλέτες ιδιοτήτων, λαβές και μεμονωμένες διαδικασίες εργασίας. Μπορούν επίσης να τροποποιηθούν αργότερα με μερικά μόνο κλικ. Εκτός από την παραγωγή παραμετρικών αντικειμένων και παραλλαγών, μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενα βήματα εργασίας με αυτήν τη διασύνδεση.

* Έρευνα για 1.103 πελάτες / προοπτικές του Allplan τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2015. Σε απάντηση στην ερώτηση «Θα συστήνατε Allplan σε άλλους;», το 98% είπε «Ναι».

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ALLPLAN ARCHITECTURE 2019

Το Allplan Architecture είναι ένα διεθνές εργαλείο σχεδιασμού BIM με εκτεταμένη λειτουργικότητα CAD. Από το πρώτο σκίτσο, τον προγραμματισμό του σχεδιασμού και την απεικόνιση με ακρίβεια στη φάση εκτέλεσης (μέθοδος εργασίας BIM), το λογισμικό μας σας παρέχει τη βέλτιστη υποστήριξη.

Τα οφέλη σας με μια ματιά

  • Ορίζει νέα πρότυπα συνεργασίας
  • Μέγιστη ευκολία χρήσης για μοντελοποίηση και δημιουργία σχεδίων
  • Μεγαλύτερη σταθερότητα & αμέτρητες βελτιώσεις

Δοκιμάστε την πλήρη έκδοση του Allplan Architecture 2019 για 30 ημέρες δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση.